Yaşam

Yayınlanması İçin Günleri Sayıyor! 2023 Yılında Vizyona Girecek ve Elden Kalmayacağından Emin Olduğumuz 33 Film

2023’te hangi filmler vizyona girecek? 2023 yılı korku, macera ve drama filmleri için harika bir yıl olacak. Beyaz perdede göreceğimiz en iyi filmleri sizler için listeledik. 2023 yılında Spider-Man, John Wick, The Flash gibi ünlü filmleri izleyeceğiz. 2023 yılında vizyona girecek tüm sinemalar için içeriğin tamamını okumayı unutmayın.

Kaynak:https://www.buzzfeed.com/kenwhanley/m…

1. Kabini Çalın

Özet : Kulübelerinde tatil yapan bir ailenin, kıyameti önceden tahmin edebileceklerini ve bazı fedakarlıklar yaparak önleyebileceklerini söyleyen yabancılar tarafından esir alınmasının öyküsünü anlatıyor. Paul Tremblay’ın The Cabin at the End of the World adlı kitabından uyarlanan film, yoğun korku filmi sevenlerin favori listesine girebilir.

Oyuncular:Jonathan GroffBen Aldridge, Rupert Grint

Müdür:M. Night Shyamalan

2. Sihirli Mike’ın Son Dansı

Özet: Magic Mike XXL ve Magic Mike serisinin son filmi Magic Mike’s Last Dance, hem yapımcı hem de başrolde Channing Tatum’un oynadığı mükemmel bir film. Magic Mike’s Last Dance’da artık dans etmeyen bir erkek dansçı, Londralı zengin bir aile tarafından son bir kez dans etmesi için tutulur, genç dansçıları eğitir ve işvereninin entrikalarını çözer.

Oyuncular:Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din

Müdür:Steven Söderbergh

3. M3GAN

Özet: Yetim yeğeninin velayetini yeni almış bir robot uzmanı, çok insana benzeyen ve yeğeninin ömür boyu arkadaşı olacağını düşündüğü bir android test robotu yapar. Bu robot zamanla kendine gelecek ve küçük kız için oldukça muhafazakar davranacaktır…

Oyuncular:Allison Williams, Violet McGraw, Brian Jordan Alvarez

Müdür:Gerard Johnstone

4. Pompalı Düğün

Özet: Marry Me filminden sonra romantik komedilerde göremediğimiz Jennifer Lopez, Shotgun Wedding’de mükemmelliği yaratmış. Shotgun Wedding, bir milisle çevrili olarak düğünleri için yola çıkan damat ve gelinin hikayesidir. Ailelerini kurtarmak için işbirliği yapmak zorunda kalan gelin ve damat, yaşananlar yüzünden birbirlerinden uzaklaşacaktır. .

Oyuncular:Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Sonia Braga

Müdür:Jason Moore

5. Sonsuzluk Havuzu / Sonsuzluk Havuzu

Özet: Sonsuzluk Havuzu, bir kabahatten yargılanmakta olan güçlü bir adamın tatilini anlatıyor. Bir bedel karşılığında, onun yerine cezasına hizmet edebilecek bir kopyayı yasadışı yollardan elde edebileceğini öğrenir.

Oyuncular:Mia Goth, Alexander Skarsgård, Kleopatra Coleman

Müdür:Brandon Cronenberg

6. Karınca Adam ve Yaban Arısı: Kuantumani

Özet:Ant-Man and the Wasp : Ant-Man grubunun çoğunluğu Quantumania sinemasında bir arada!  Lang/Pym/van Dyne kümesi Kuantum Alemine taşındıktan sonra gelişmiş bir uygarlığı ve yeni düşmanları keşfedecekler.

Oyuncular:Paul Rudd, Evangeline Lilly, Kathryn Newton

Müdür:Peyton Kamış

7. Çığlık VI

Özet:Çarşamba ile listeleri sallayan Jenna Ortega ve Friends’in efsanevi karakteri Monica’ya hayat veren Courteney Cox gibi bir prequel sinemasının hayatta kalan karakterlerini izleyeceğiz.

Oyuncular:Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox

yönetmenler:Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett

8. Galaksinin Koruyucuları Cilt. 3

Özet: Guardians of The Galaxy 3’te, Avengers: Endgame’den sonra ortadan kaybolan Gamora’yı ararken evreni kurtarmaya çalışan, bu süreçte geçmişleri ve gelecekleriyle yüzleşmek zorunda kalan süper kahramanları göreceğiz. Guardians serisinin kilit oyuncularını muhtemelen son kez göreceğimiz Galaksinin Koruyucuları’nın 5 Mayıs 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Oyuncular:Chris PrattDave BautistaPom Klementieff

Müdür:James Gunn

9. Örümcek Adam: Örümcek Ayetinin Ötesinde

Özet: Spider-Man: Into the Spider’ın devamı niteliğindeki Spider-Man: Across the Spider Verse, ilk sinemanın gücüyle geliyor! Bir önceki filmin sonundaki olaylarla başlayan Spider-Man: Across the Spider Verse, Miles Morales ve Gwen Stacy’nin çoklu evren kötü adamı The Spot’u durdurmak için boyutlararası yolculuğunu anlatıyor.

Oyuncular:Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Jason Schwartzman

yönetmenler:Joaquim Dos Santos, Kemp Powers ve Justin K. Thompson

10. Flaş

Özet: Ezber bozan süper kahraman türünden, oyuncusunun rahatsız edici davranışına kadar her ayrıntısıyla 2023’ün en çok beklenen filmlerinden biri: The Flash! Micheal Keaton’ın 30 yılı aşkın bir süre sonra ilk kez Bruce Wayne olarak yer alacağı film, Barry Allen’ın ilk ve muhtemelen son solo gezisi. Flashpoint çizgi romanından esinlenen The Flash, zaman akışını etkileyen cinayet ve Barry isimli birkaç evrendeki olayları beyazperdeye uyarlıyor. Allen’ın zamanda geriye yolculuk etmesinin ve annesinin öldürülmesini önlemek için Flash’ı takip etmesinin hikayesini anlatıyor.

Oyuncular:Ezra Miller, Ron Livingston, Michael Keaton

Müdür:Andy Muschietti

11. Indiana Jones ve Kader Kadranı

Özet: Indiana Jones hayranlarının pek de hoşuna gitmeyen The Kingdom of the Crystal Skull sinemasının etkileri umarım geçmiştir. Çünkü ilk kez Spielberg’in yönetmediği bir Indiana Jones filmi izleyeceğiz. Logan sinemasının yapımcısı James Mangold’un yönettiği Indiana Jones and the Dial of Destiny, Harrison Ford’un Indiana Jones olarak bir sonraki ve muhtemelen son macerasını anlatıyor. Hikayenin zaman yolculuğu hakkında olduğu söylentileri devam ederken, Indiana Jones’un vaftiz kızının eski Nazilerin NASA ile 1960’ların uzay yarışında Sovyet Rusya’yı yenmek için kurduğu komployu yenmesini konu alan filmin 30 Haziran 2023’te vizyona gireceğini biliyoruz.

Oyuncular:Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen

Müdür:James Mangold

12. Misyon: İmkansız — Hesaplaşma Birinci Bölüm

Özet: Top Gun sinemasındaki inanılmaz başarısıyla 2022 yılını bir Hollywood megastarı olarak kapatan Tom Cruise, 2023’te de Mission Impossible ile yakaladığı başarıdan ödün vermeyecek gibi görünüyor. Eklenen yeni karakterlerin yanı sıra geliştirme. En son 25 yıl önce gördüğümüz Eugene Kittridge’i Henry Czerny karakteriyle izleyeceğiz.

Oyuncular:Tom Cruise, Simon Pegg, Rebecca Ferguson

Müdür:Christopher McQuarrie

13. Openheimer

Özet: Christopher Nolan, beyazperde için benzeri görülmemiş bir görsel şölen yaratmayı amaçlayan bir film yapımcısıdır. Hiçbir yönetmenin hayata geçiremediği argümanlara sahip hikayeler kullandığını ve sıklıkla en son teknolojiyi kullandığını biliyoruz. Atom bombasının yapımından sorumlu bilim adamı J. Robert Oppenheimer hakkında bir film yapılacaksa, bunu normalde Nolan’dan beklerdik. Bu, dudak uçuklatan gerçek görünümlü IMAX fotoğrafçılığıyla herkesin görmesi gereken bir film. Nolan’ın en popüler filmi Tenet’e bir başarı olarak yaklaşıp yaklaşamayacağı ise akıllarda merak uyandırıyor.

Oyuncular:Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr. ve Matt Damon

Müdür:Christopher Nolan

14. Barbie

Özet: Amy Schumer’ın oynaması için geliştirilen filmde daha 11. saatte işler ters gitmeye başlayınca Greta Gerwig ve Noah Baumbach’ın bu kadar yüksek bütçeli bir Barbie filmini yöneteceğini hiçbirimiz beklemiyorduk. : A Space Odyssey ve Avatar: The Way of Water sinemaların ortasında birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı.

Oyuncular:Margot Robbie, Ryan Gosling, Simu Liu ve Kate McKinnon

Müdür:Greta Gerwig

15. Açlık Oyunları: Ötücü Kuşların ve Yılanların Türküsü

Özet: Açlık Oyunları film serisinin Katniss Everdeen olmadan nasıl devam edeceği ve serinin nasıl genişleyeceği uzun zamandır merak konusuydu. Neyse ki Açlık Oyunları serisinin yazarı Suzanne Collins, The Ballad of Songbirds and Snakes ile imdada yetişti. Panem meselini genişleten ön kısım okuyucular ve eleştirmenler tarafından çok beğenildi. Önceki bölümlerin korkunç adamı Coriolanus Snow rolünde Tom Blyth ve Lucy Gray Baird rolünde Rachel Zegler ile olağanüstü bir sinema deneyimi yaşayacağız. İlk üç bölümün yönetmeni Francis Lawrence’ın katılımıyla film oldukça heyecan verici!

Oyuncular:Tom Blyth, Rachel Zegler, Jason Schwartzman ve Viola Davis

Müdür:Francis Lawrence

16. Wonka

Özet: Son yıllarda yıldızının Dune filmindeki başrolüyle parladığına tanık olduğumuz Timothée Chalamet için 2023, kariyerinin en iyi yıllarından biri olabilir. Hem Dune: Part Two hem de Wonka, Timothee Chalamet’i sonbahar aylarında beyazperdede görecek. Wonka’nın orijinal 1971 filmine 2005 versiyonundan daha çok benzediğini sık sık duyuyoruz.

Oyuncular:Timothée Chalamet, Sally Hawkins, Keegan-Michael Key ve Olivia Colman

Müdür:paul kral

17. Aquaman ve Kayıp Krallık

Özet: Yayın takvimi Covid-19’dan etkilenen Warner Bros., Aquaman ve Lost Kingdom’ın 2022’nin sonlarında vizyona gireceğini duyurdu. Yönetmenliğini yine James Wan’ın üstleneceği filmde, ilk filmin oyuncu kadrosunu göreceğiz. yine birlikte film Yahya Abdul-Mateen’in uzatılan Black Manta filminin sonunda verilen post-jenerikler dışında pek bir bilgi verilmeyen filmde Ben Affleck’in başrolde olduğu Batman filminde ne gibi değişiklikler yapılacağını zaman içinde hep birlikte göreceğiz.

Oyuncular:Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe ve Yahya Abdul-Mateen II

Müdür:James Wan

18. Ev Partisi

Özet: 90’ların kült komedisi, LeBron James’in yapımcılığını üstlendiği hip-hop ikilisi ve yönetmenliğini Calmatic’in yaptığı ‘Old Town Road’ ve ‘Rich Spirit’ gibi popüler müziklerin video kliplerini izleyeceğiz. Film, LeBron James’in malikanesine gelen ve malikanede bir parti veren iki temizlikçi hakkındadır.

Oyuncular:Jacob Latimore, Tosin Cole, Andrew Santino, Kid Cudi ve LeBron James

Müdür:sakinmatik

19. Kokain Ayı

Özet:Adı ilginizi çekmediyse, Cocaine Bear’ın aslında 1985 yılında yaşanmış bir olay olduğunu bilmekte fayda var. Yönetmenliğini Elizabeth Banks’ın üstlendiği film, sonrasında ortaya çıkan öldürücü saldırıları durdurmak için ortaya çıkan çetelerin hikâyesini anlatıyor. Amerikan kara ayısı uyuşturucu dolu bir çanta bulur ve içindeki narkotik maddeyi tüketir.

Oyuncular:Keri Russell, O’Shea Jackson Jr., Alden Ehrenreich ve Ray Liotta

Müdür:Elizabeth Bankaları

20. İnanç III

Özet: Creed III, sizi Adonis Creed’in sorunlu gençliğinde yaşanan olayların derinliklerine götürecek bir devam filmi. Michael B. Jordan’ın yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği film, Adonis’in profesyonel ve özel yaşamının hapisten çıkan eski arkadaşı Damian Anderson tarafından nasıl kaosa sürüklendiğini anlatıyor. Adonis, arkadaşına iyilik ve destek sağlamaya çalışırken, Damian’ın amacının eski bir dostla işleri yoluna koymaktansa kaçınılmaz bir karşılaşmada iki kişiyi karşı karşıya getirmek olduğunu fark eder.

Oyuncular:Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors ve Wood Harris

Müdür:Michael B. Ürdün

21. 65

Özet : 65, Haunt ve A Quiet Place yazar-yönetmen ekibinin katkılarıyla, Maymunlar Cehennemi senaryosunu anımsatan bilimkurgu sineması. Bu filmde fütüristik bir uzay aracıyla dünyaya çarpan ve kendilerini 65 milyon yıl önce bulan iki savaşçıyı izleyeceğiz. Filmin yapımcısı Sam Raimi, ikilinin dinozorlar da dahil olmak üzere birçok antik türe karşı hayatta kalmak için sınırlı kaynaklarını ve akıl sağlıklarını kullanmalarını anlatıyor.

Oyuncular:Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman ve Nika King

Müdür:Scott Beck ve Bryan Woods

22. Şazam! Tanrıların Öfkesi

Özet: İhtiyaç anında söylediği birkaç söz nedeniyle büyük kahramanlara dönüşen Billy Batson ve ailesinin, kontrolsüz kullanım nedeniyle ailesinin cezalandırılmasını izleyeceğimiz sinemada ilk filmin oyuncu kadrosunu da göreceğiz. büyü. İlk filmin devam filminin 17 Mart 2023’te vizyona girmesi bekleniyor.

Oyuncular:Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer ve Helen Mirren

Müdür:David F.Sandberg

23. John Wick: 4. Bölüm

Özet: Geri geliyor! Üçüncü bölüm bazı belirsizliklerle bitse de John Wick: Chapter 4 dört yılın sonunda geliyor… Wick-verse kuralları ve tarihçesi genişlemeye devam ederken dört yıllık eklemelerin yapıldığını görüyoruz. Donnie Yen, Bill Skarsgård ve Scott Adkins gibi isimlerin maceraya katıldığı sinema, 24 Mart 2023’te vizyona girecek.

Oyuncular:Keanu Reeves, Ian McShane, Laurence Fishburne ve Donnie Yen

Müdür:Çad Stahelski

24. Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur

Özet: Dungeons and Dragons, yeni sinematik versiyonu ve karizmatik kadrosuyla beyaz perdeye geri döndü! Hırsızlar Arasında Onur, dünyayı kurtarmak için yeni bir çete oluşturan bir çift fırsatçı kötüyü konu alıyor. Hem güldürecek hem de heyecanlandıracak filmin 31 Mart 2023 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Oyuncular:Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page ve Sophia Lillis

Müdür:Jonathan Goldstein ve John Francis Daley

25. Renfield

Özet: Nicolas Cage’i ekranda görmeyi her zaman çok isteriz… Ama onu korku-komedi türündeki Kont Drakula rolünde görmek bizi daha da heyecanlandırıyor! Yaşadığı varoluşsal krizlerle büyük bir kahramana dönüşen ve gücünü böcek yemekten alan Dracula, tanıştığı bir polis sayesinde dünyadaki yerini sorgulamaya başlar.

Oyuncular:Nicholas Hoult, Nicolas Cage, Awkwafina ve Ben Schwartz

Müdür:Chris McKay

26. Kötü Ölümün Yükselişi

Özet: Güçlü bir mideye sahip olmak bu filmin olmazsa olmazı! Ablasını ve üç küçük yeğenini ziyarete giden genç bir hanımın evinde kötü güç yayan gizemli bir kitap bulmasının hikayesini anlatan film, nisan ayında vizyona girecek. Yapımında 6500 litre kan kullanılan filmi izlerken sonlarınızı kontrol etmeye çalışın…

Oyuncular:Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies ve Gabrielle Echols

Müdür:Lee Cronin

27. Tanrı Orada Mısın? Benim, Margaret

Özet: Genç yetişkin türünün klasik eserlerinden biri haline gelen aynı adlı kitabın yayınlanmasından elli yıl sonra, yazar Judy Blume’un aşırı korumacı tavrı, kitabın uyarlama haklarını satmasıyla azaldı. Kitabın uyarlama haklarının The Edge of Seventeen komedisinin yaratıcı ekibi James L. Brooks ve Kelly Fremon Craig’e satıldığını biliyoruz. İnancını sorgulamaktan bahsediyor. Yeni çevresine ve arkadaşlarına alışmak zorunda kalan küçük kızın hikayesini bire bir heyecanla izleyeceğiz.

Oyuncular:Rachel McAdams, Abby Ryder Fortson, Kathy Bates ve Benny Safdie

Müdür:Kelly Fremon Craig

28. Hızlı ve Öfkeli 10

O Özet: Yapımına yaklaşık 340 milyon dolar (önceki filmin gelirinin yarısı, maliyetinin 100 milyon fazlası) harcayan sinema, bu serinin jübilesi olabilir. ? Henüz filmin konusunu tam olarak bilmesek de film hakkında bildiklerimiz şu şekilde: Asıl yönetmen olan Justin Lin, filmin başlangıçlarını çektikten sonra sinemadan ayrıldı ve Dwayne Johnson. Saga Sonuç serisinin hiçbir bölümü için geri dönmeyecek. Ortada ise Jason Moma, Rita Moreno ve Brie Larson gibi isimlerin ekibe katıldığını duyduk. Hızlı ve Öfkeli serisinin son üyesinin nasıl zirveye çıkacağını elbette kimse bilmiyor ama bu baharın başında Toretto hikayesinin sonunu hep birlikte göreceğiz..

Oyuncular:Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Momoa ve Brie Larson

Müdür:Louis Leterrier

29. Küçük Deniz Kızı (2023)

Özet: 80’ler ve 90’ların rönesansı sayılabilecek Disney animasyonunun yeniden uyarlamasını Rob Marshall yönetecek. D23’ün 2022 edisyonunda iyi bir izlenim bırakan film, su altı dünyası ve güçlü sesiyle Halle Bailey’i Ariel olarak gösteren bir fragman yayınladı. Ana malzemeden çok fazla sapma ya da değişiklik beklememenizi öneririz çünkü Disney, animasyon klasiğinin birçoğunu canlı aksiyon tekniği ile senaryoya sadık kalarak beyaz perdeye uyarlamıştır.

Oyuncular:Halle Bailey, Daveed Diggs, Jonah Hauer-King ve Melissa McCarthy

Müdür:Rob Marshall

30. Harikalar

Özet: Bayan Marvel, serinin en komik kısımlarından bazılarını Marvel’ın numaraya göre boyaması için çıkarmış olsa da 2022’de iyi karşılandı. Kitapta The Marvels hakkında çok fazla bilgi bulunmasa da önceki filmlerdeki değişimlere bakarak bu filmde beklenmedik detaylarla karşılaşabiliyoruz.

Oyuncular:Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris ve Samuel L. Jackson

Müdür:Nia DaCosta

31. Mavi Böcek

Özet: Bok böceği kılığında mavi böceğe dönüşen uzaylı iskeletiyle kaplı bir gencin süper güçleriyle tanışmasını izleyeceğimiz Blue Beetle, Latin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Blue Beetle’ın yerini hep DC Sinemalarının ortasında, Carparax’ta Yıkılmaz Adam’ın karşısında göreceğiz.

Oyuncular:Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Susan Sarandon ve George Lopez

Müdür:Melek Manuel Soto

32. Perili Köşk

Özet: Yalnız bir anne, New Orleans’ta parasının yettiği bir ev bulunca şaşırır, ancak buranın perili olduğunu anlaması uzun sürmez… En sonunda yalnız anne, bir paranormal uzmanı olan bir papazla olayı çözmeye çalışır. , bir falcı ve bir tarih profesörü. Konutun korkutucu geçmişini ve mezar kalıntılarını keşfeder.

Oyuncular:Rosario Dawson, LaKeith Stanfield, Owen Wilson ve Jamie Lee Curtis

Müdür:Justin Simien

33. Skinamarink

Özet: Gecenin bir yarısı uyanan iki çocuk, anne ve babalarının ortadan kaybolduğunu fark eder. Karanlık yuvalarından kaçmak için yol arayan ama bulamayan çocukların hikayesinin anlatıldığı sinema, 13 Ocak’ta vizyona girdi.

Oyuncular:Lucas Paul, Part Rose Tetreault, Ross Paul ve Jaime Hill

Müdür:Kyle Edward Topu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort